Ruim assortiment

Badkamertegels

Het aanbod badkamertegels is enorm en het is daarom goed om te bekijken welke keuzes hierin gemaakt kunnen worden.

SK Tegels & Sanitair bekijkt graag samen met u welke behoeftes u heeft, wat de eigenschappen van uw badkamer zijn en uiteraard welke smaak het beste bij u past. Hygiëne speelt een grote rol in uw badkamer. Deze moet eenvoudig schoongemaakt kunnen worden en het gebruik van schoonmaakmiddelen moet hierbij geen probleem zijn. Het gebruik van een badkamer tegel ligt voor de hand omdat deze makkelijk in onderhoud zijn en omdat op vaak witte keramische tegels vuil onmiddellijk opgemerkt kan worden.

 

Ruim assortiment badkamer tegels

Een badkamertegel zorgt voor de bepalende uitstraling van uw badkamer. Van natuursteen tot keramische tegels en in vele formaten en kleuren. Bij SK Tegels & Sanitair hebben we een ruim assortiment aan merken tegels en vele badkamerinrichtingen met bijbehorende tegels. Onze grote showroom bevat vele badkameropstellingen inclusief tegelwerk zodat u een levensechte toepassing van de verschillende soorten badkamer tegels kunt zien. Uiteraard kunnen we ook het aanbrengen van de tegels voor u verzorgen.

Advies en aandacht!

Bij SK Tegels & Sanitair helpen we u graag verder en bekijken we samen met u welke badkamertegel het beste bij u en uw badkamer past. Kom langs voor een goed en degelijk advies waarbij een kop koffie altijd voor u klaar staat!

Maak een afspraak