COMPLEET IN TEGELS EN SANITAIR

SK Tegels & Sanitair Surhuisterveen


SK Tegels & Sanitair in Surhuisterveen heeft een enorm assortiment tegels, sanitair en natuursteen. Eigenlijk te groot om in woorden te vatten. Door jarenlange ervaring adviseert SK Tegels & Sanitair optimaal bij de juiste keuze voor bijvoorbeeld uw keuken, badkamer of toilet.

Tegels, sanitair of natuursteen moeten goed bij uw stijl passen. Maar niet minder belangrijk, ook bij het doel waar u het voor nodig bent. De eerste stap heeft alles te maken met uw woonstijl. Welke tegel kiest u? En waar moet je eigenlijk op letten bij de aanschaf van vloer- en wandtegels? SK Tegels & Sanitair weet alles van het product en begeleid u bij het maken van de juiste keuze


Wie is wie bij het SK Team
UW TOTAALLEVERANCIER

Compleet is ook echt compleet.


SK Tegels & Sanitair heeft een compleet assortiment. Daar komt bij dat SK Tegels & Sanitair uw totaalleverancier op het gebied van tegels, sanitair en natuursteen is.

Compleet is bij ons ook echt compleet. Betrouwbaar in vakmanschap, service, kwaliteit en prijs. Bij SK Tegels & Sanitair heeft u bovendien één aanspreekpunt voor het gehele project en profiteert u volop van het ruime assortiment met eigen inkoop. Kortom: SK Tegels & Sanitair voegt iets toe!Alle advies is geen advies

Wanneer de woonstijl is vastgesteld, is het verstandig om eerste de tegel te kiezen voor bijvoorbeeld de woonkamer of badkamer. Tegels vormen en vullen daar vaak het grootste oppervlak.

Denk ook na of u vloerverwarming wilt, een optimale warmtebron voor uw woonkamer en badkamer. Ook veiligheid en vocht zijn een bepalende factor. Onze vloer- en wandtegels zijn hier geschikt voor. Een goed advies hierover is belangrijk, SK Tegels & Sanitair heeft de kennis en ervaring in huis om dat advies te geven.

Maak een afspraak