Ruim assortiment

Vloertegels

In de showroom van SK Tegels & Sanitair te Surhuisterveen vindt u een ruim assortiment vloertegels.

De vloertegels zijn verkrijgbaar verschillende formaten, kleurstellingen en stijlen. Onze vloertegels zijn geschikt voor toepassing in de woonkamer, slaapkamer, hal, badkamer, toilet en (bij)keuken.

 

Een compleet assortiment vloertegels

SK Tegels & Sanitair heeft een compleet assortiment vloertegels in huis zoals cementtegels, mozaïektegels en tegels met een hout- en natuursteen imitatie. Naast onze eigen tegellijn importeren wij vloertegels vanuit Spanje, Portugal, Italië en Duitsland. Vloertegels zijn praktisch en duurzaam, bovendien uitstekend geschikt voor vloerverwarming, ze geven een optimale geleiding.

Advies en complete afhandeling

De medewerkers van SK Tegels & Sanitair helpen u graag bij het maken van de juiste en praktisch keuze, of bij de juiste kleurcombinaties of bijzondere legpatronen. Samen met de klant gaan we voor een duurzame oplossing. Daarbij verzorgen wij als dat wenselijk is de complete afhandeling. Van het tegelzetwerk tot het installeren van de vloerverwarming.

Zelf uw tegels leggen?

Kiest u er voor om de klus zelf te doen? Ook dan is SK Tegels & Sanitair in Surhuisterveen een goed adres. Wij leveren namelijk de producten die u daarbij nodig hebt zoals lijmen, voegmiddel, schoonmaakproducten en hulpmateriaal. De vloertegel die u kiest moet goed bij uw woonstijl passen, maar natuurlijk ook in de ruimte waarvoor ze bestemd zijn. Elke vloertegel is te combineren met een bijpassende wandtegel, om bijvoorbeeld uw badkamer of toilethelemaal in de juiste sfeer te brengen.

Maak een afspraak